söndag 6 juli 2014

NailArt Sunday - Neon

Dags för lite nailart, såklart tillsammans med de andra deltagarna i NailArt Sunday hos LeLack! Temat är neon, precis som det var för ett par månader sedan. Den gången såg min nailart ut så HÄR,  en manikyr jag var riktigt nöjd med. Den här gången blev det inte lika neonigt, även om det är neonlack båda två. Det är en enkel och snygg teknik med stripingtejp, men jag önskar att neoneffekten kom fram lite mer. Dessutom trådade sig tejpen (!!) och kladdade till det hela. Men i det stora hela är jag nöjd, det var en färgglad och trevlig manikyr att bära.


8 kommentarer:

Lottsky sa...

Helt i min smak, gillar när nagelkonst är lite subtilt men ändå med lite prick över. Gult är en favvofärg så jag blir alltid glad över gula naglar, jättesnyggt!

Little Miss Nailpolish sa...

Gillar idén massor! Snyggt!

Emma P sa...

Men åh, jag tycker det blev fantastiskt läckert! Vilken bra idé!

Emelie/Nails and all that jazz sa...

Väldigt snyggt! Kul idé att bara tejpa tipparna sådär :)

Annefia sa...

Både snyggt och kul idé!

Anki Engström sa...

Kan bara hålla med dom övriga, gillar färgkombon och tejpandet.
Jag försökte mej på tejpen och jag gjorde samma, drog bort så mycket av färgen. Tänkte att det kanske hade torkat lite eller kan det vara tvärtom?
Hur som helst, snyggt är det.

Lela sa...

Den tejpmanikyren var många gånger vackrare än den där lasermanikyren jag försökte mig på;) Kul med accentfärg på tipparna när basfärgen är så stark som den är.

Lackert sa...

Snyggt det blev och färgerna passa jätte bra tillsammans