tisdag 29 april 2014

Adena - No. 48

God morgon! Har ni haft en bra helg? Jag känner mig lite mörbultad efter den här helgen, fast det ändå har hunnit bli tisdag. Man orkar verkligen inte samma saker längre, kanske det kan bero på en 28 veckor lång graviditet..? ;) Två dagar i solen med trädgårdsarbete och jag är helt slut. Det syns på mina nagelband också, de blir hemskt torra i solen. Blir era också det?


Lacket jag visar idag har jag burit en gång förut och jag har för mig att jag var ganska besviken då. Men jag kommer inte ihåg varför, för nu gillar jag det. Härlig, något dammig blå med neonformula. Två flödiga lager räcker bra, men man får ha lite tålamod med torktiden. Visst är den fin? Adenas lack är dessutom billiga så jag hittar inget att klaga på direkt. 

Formula: 7 av 10
Färg: 7 av 105 kommentarer:

Fröken Nilsson sa...

Fin blå :)
Jodu här blir det oxå torra händer o nagelband....misstänker att det är för att det är så mkt annat kul som tar min uppmärksamhet ifrån att smörja o olja ;)

Alpha Amore sa...

Snyggt! Var har du hittat det här lacket? Jag har aldrig hört talas om märket.

Lottsky sa...

Supersnygg blå färg! Moder natur har varit ovanligt generös mot mig beträffande naglar och nagelband... Mycket sällan jag behöver specialvård för nagelbanden (torra händer i övrigt dock, smörjer in mig två gånger varje kväll före sovdags...)

Ann-Sofie/Colour it sa...

Härlig blå, ett märke jag inte känner igen.
Jag smörjer mina naglar och nagelband med Bliss Kiss Pure Nail Oil som jag kan rekommendera. :-)

Nailtastic sa...

Vilken jättefin blå!