fredag 6 december 2013

China Glaze - TTYL

Hade det inte varit för min dataspelsspelande lillebror hade jag inte vetat vad TTYL står för. Jag trodde att jag kunde de flesta av dataspråksförkortningarna men icke då. De andra lackens namn i den hypade OMG-kollektionen vet jag vad de står för, men inte TTYL... Men nu vet jag alltså att det står för Talk To You Later. Ett rosarött hololack som självklart får vara med på Kerstins Holofredag! 


När solen skiner så här års ser ljuset alltid ut som skymning. Men bilderna är tagna på förmiddagen. Jag är lite allergisk mot ljuset på de två sista bilderna, men det är ju bara där som holoeffekten kommer fram, så de får vara med ändå. Efter att jag lackat tyckte jag att TTYL var lite tråkig, och försvann i hudfärgen. Men efter några timmar gillade jag det! Det är inte supermycket holoeffekt, utan den kommer bara fram i vissa ljus. Som en liten överraskning varje gång. Ett mycket trevligt lack! Jag har tre lager på bilderna, tunna och lite rinniga, men det var inte svårt att få lacket där man vill ha det. 

Formula: 7 av 10
Färg: 7 av 103 kommentarer:

Ann-Sofie/Colour it sa...

Väldigt fint på dig. ;-)

Emma P sa...

Åh, jag tycker det är jättevackert, önskar att jag hade fler OMG!

Lela sa...

Hade detta på naglarna själv i början av veckan och jag håller med dig. Även om det är vackert så upplevde jag det som lite tråkigt. Försvann in i huden på ett sätt som inte är helt positivt.