fredag 20 december 2013

Color Club - Eternal Beauty

Eternal Beauty, eller Evig Skönhet som det blir om man översätter direkt till svenska, är ytterligare ett lack från Color Clubs Halo Hues-kollektion. Och visst finns det sanning i lackets namn. Jag har burit det här lacket i tre hela dagar. Tre! Det är ett enormt bra betyg för att vara jag. Det är sååå vackert med massor av holoeffekt!


Två lager skulle räcka, men jag tog tre för lite extra hållbarhet. Formulan var bra, något tunn kanske, men den torkade fort. Den lila nyansen (som nästan ser rosa ut i vissa ljus) är fantastisk enligt mig! Den gör sig verkligen till min hudton. Det var jättesvårt att få fram någon holoeffekt på bilderna, men igår när jag satt i väntrummet hos min husläkare såg jag att deras lampor lockade fram makalösa regnbågar! Det kan ni se på sista bilden, visst är det läckert? Den bilden får bli beviset på att Eternal Beauty faktiskt platsar på denna veckans Holofredag ;) Slutsats: Jag älskar att bära det här lacket! 

Formula: 7 av 10
Färg: 9 av 103 kommentarer:

Ann-Sofie/Colour it sa...

Den är ju bara sååååå läcker! :-)

Lackert sa...

Jag tycker det borde bo ett sånt lack hos mej. Det är ju så jäkla snyggt och color club har verkligen lyckats med sina holon

Nailtastic sa...

Det är sällan lila holos intresserar mig numera, men nyansen på detta är så vacker! Har det inte, men borde nog skaffa.