tisdag 24 december 2013

FNUG - Killer Heels

Julafton! Åh så mysigt! Inte en snöflinga på marken har vi, men det gör inte mig någonting faktiskt. Jag gillar inte snö ;) Ikväll ska vi iväg till min svåger med familj. Det ska bli jättemysigt! Innan dess står lite matlagning med sambon på schemat samt lite paketinslagning.

Tyvärr har jag inte hunnit förbereda något jul-lack att visa idag, utan det får bli ett mindre roligt lack. Men självklart kommer min julaftonsmanikyr dyka upp senare i veckan! Istället visar jag min allra första lackning med FNUG. När jag beställde kläder från Nelly såg jag att de reade ut lite nagellack, bland annat denna färg från FNUG. Den kostade 50 kr så den fick följa med i beställningen. Dock visade det sig vara en liten flaska (8 ml) och en riktigt tråkig färg... För visst måste det finnas större FNUG-flaskor?


Blyertsgrått foillack. På bilden på hemsidan tyckte jag att det såg glittrigare ut. Men det föll platt på naglarna. Jag är ju inget större fan av grått, så jag trivdes inte alls i denna. Däremot var det kanon till nailart, då torktiden är superbra! Jag använde den som bas för några veckor sedan till NailArt Sunday, det kan ni se HÄR. Två lager, mycket lättlackade. Men tyvärr, antagligen inget jag kommer använda igen. 

Formula: 9 av 10
Färg: 2 av 10
God Jul önskar jag er! ♥

1 kommentar:

Nailtastic sa...

Jag tycker det är en riktigt fin grå faktiskt. :-)