tisdag 10 december 2013

Viva la Diva - Moonlight Lady

Jag hade helt missat att Viva la Diva har släppt en glittrig höstkollektion! Den heter Stairway to Heaven och består av åtta glitterlack i glada färger samt ett överlack för glans. Flaskorna har dessutom namn, jippie! Jag hittade några av dem i Tax Free-shoppen som fanns på färjan jag åkte i helgen. Tre glitterbomber ut kollektionen fick följa med hem!


Den första jag testade var koboltblå skapelsen Moonlight Lady. Flaskan har en blå bas och sedan massor av glitter i olika nyanser av blått samt några hexar i silver. En riktig glitterfest! Tre lager behövdes för att få bort all VNL och ge lacket djup tycker jag. Torktiden var kanonbra, det torkade på en gång, trots tre lager! Lite duttande får man ägna sig åt för att inte allt glitter ska hamna på samma ställe. Jättevackert enligt mig! Jag älskar den här nyansen av blå! Kallt och lysande. Hoppas systerlacken håller lika hög kvalité. 

Formula: 7 av 10
Färg: 8 av 104 kommentarer:

Ann-Sofie/Colour it sa...

Men såååå snygg!! Glitter och blått, är ju bara så snyggt tillsammans. :-)

Lackert sa...

Wow vilket glitterlack, verkligen fullproppat med glitter :)

Emma P sa...

Verkligen snyggt! Har nog läst om deras glitterlack nånstans men har inte fäst så stig uppmärksamhet vid det, men det kanske jag borde:)

Lela sa...

Härligt, förstår att du köpte detta:)