lördag 14 december 2013

Sensinity - 52

Igår ville jag lacka om, men hade ingen aning om vilket lack jag kände för. Så jag körde en "blunda-och-peka" i lådan med otestade lack och fiskade upp en guldgul Sensinity! Det passade ju ganska bra, det var länge sedan jag visade något guldigt eller gult på bloggen. Jag försöker alltid att ha så stor variation på färger, finishar och märken som möjligt.


Oväntat trevlig färg måste jag säga! Lite julig också. Guld, fast åt det gula hållet med en varm ton och lite skimmer. På bilden ser det aningens frostigt ut men det var det inte alls i verkligheten. Dock skir, och VNL syntes ganska mycket trots tre tjocka lager. Tyvärr ganska seg också, och tog god tid på sig att härda, vilket jag inte riktigt står ut med. Så tyvärr ingen hit, fast jag gillade färgen väldigt mycket. Jag får leta upp en liknande från ett annat märke. Dessutom hade den huvudvärksframkallande apelsindoft...

Formula: 4 av 10
Färg: 7 av 102 kommentarer:

Camilla sa...

De har fått sensinity på vårt Ica Maxi nu, men just den där var slut, annars var jag nyfiken på den. Men den ltä ju inte så himla kul rent tekniskt.

Och de här dofterna ... om man bara slapp dem, jag förstår inte vitsen alls.

tennnails sa...

Fin färg men finishen gillar jag inte.