onsdag 11 december 2013

L.A Girl - Crowd Surfing

Jag hade turen att vara först ut bland köparna när Linda hade blogsale ;) Bland annat fick två L.A Girl-lack byta ägare. Båda kom från Rockstar-kollektionen som kom 2009, alltså ganska gamla. Den första att testas blev snorgröna Crowd Surfing som tyvärr visade sig vara en väldigt skir historia. Jag testade att lägga den på egen hand, men det kändes omöjligt att få opakt då. Istället valde jag att ha dammigt ljusgröna underkläder och då levde Crowd Surfing upp lite grann!


I den underbart slimegröna basen simmar massor med skimriga flakes och lite prismatiskt glitter omkring. De gjorde att naglarna fick en riktigt härlig effekt och massor av djup. Tyvärr var det som sagt väldigt skirt och krävde hela tre lager innan jag var nöjd. Lite för mycket tycker jag, speciellt om det är en layeringlack. Men fint var det! Tillräckligt grön för att få delta på Grön Onsdag också :) 

Formula: 4 av 10
Färg: 6 av 103 kommentarer:

Gelic sa...

Skirt men faktiskt så snyggt så att visserligen om tre lager är mycket ovanpå en bas så var det ju ändå värt. Dock kanske man inte spontantar det utan ska man bära det krävs planering ;)

Lackert sa...

Tycker det är snyggt och lite annorlunda

Karin // Vacker och Underbar sa...

Verkligen fint!
Och du vann tävlingen om skalet =)