måndag 16 september 2013

Blå Måndag: IsaDora - Silver Sky

Vad det regnar! Himlen öppnade sig verkligen över Uppsala idag. Det ÖSER ner som aldrig förr. Men det behövdes faktiskt, gräsmattorna är gula här efter den fantastiska sommaren (och hösten?) vi har haft hittills. Och det är lite mysigt att sitta inomhus när det spöregnar :)
Idag tänkte jag visa basen som jag använde till NailArt Sunday igår, nämligen Silver Sky från IsaDora. Ett mjukt och behagligt silverblått lack som passar bra på Toves Blå Måndag!  Kika in hos henne för fler blå manikyrer.


Silver Sky är ett silverblått skimmerlack som jag tror har en liten droppe lila i sig. I vissa ljus kan man ana en lila nyans. Jag kan inte riktigt bestämma för vad jag tycker om detta lack. Det är en fin färg som är harmonisk och lugn, men kanske lite tråkig? Den passar på hösten i alla fall, tycker jag nog, fast den tillhör vårkollektionen Pearls of Passion 2012. Jag tror jag bestämmer mig för att tycka om det, men det är inget jag bär speciellt ofta. Formulan är helt okej, möjligtvis lite skir. Jag behövde tre lager för att det skulle täcka, men hade jag burit den på egen hand och inte som bas i nailart hade jag nog tagit ett fjärde lager också. 

Formula: 7 av 10
Färg: 6 av 104 kommentarer:

Camilla sa...

Jag tycker färgen är jättefin! Och så det lilla skimret som livar upp. Snyggt.

Helena / Lacky Corner sa...

Jättefint, påminner en del om Zoya Skylar.

Nailtastic sa...

Helt okej, men kanske inte så man dånar. :-)

Tove sa...

Håller nog mest med Anne i den här frågan - helt okej lack, men inget sådär som får hjärtat att bulta en massa extra hårt.. Men fint som sagt.. Kul att du var med idag!