tisdag 3 september 2013

HM - Purple Flash

Den här flaskan fick jag i avskedspresent från några kollegor när jag slutade på ett jobb för några år sedan. Den har alltså hängt med ett tag, vilken man kan se då korken är lite repig. Himla fin tycker jag! Dessutom lite duokrom, den skiftar i blått i vissa vinklar.


Jag är lite dålig på att se skillnaden på skimmer eller microglitter, men då jag anar partiklar i detta tycker jag vi kallar det för ganska tätpackat microglitter. Det syns mest när man ska ta bort det. Jag är svag för glittrigt lila, så den här går hem hos mig! Bilderna gör den dock inte rättvisa, det är mycket finare i verkligheten. Dessutom är denna en onecoater om man är lite försiktig vid appliceringen. Det var dock inte jag, så det fick bli två lager. Har inget att klaga på när det gäller formulan alltså! 

Formula: 10 av 10
Färg: 8 av 10
3 kommentarer:

Lela sa...

Tjusigt! Längesedan jag använde min egna flaska jag har ståendes.

Gelic sa...

Snyggt! :) För att förvirra ytterligare så ser det nästan ut som ett metallic-lack eller kanske som om det är ett glass-flecks-lack. Alla är ju inte överens men i MIN värld är glitter och microglitter "runda" och regenbundna (typ tillverkade). Skimmer är finmalet pulver som det inte går att se formen på dem eftersom de är så små. Sen har vi mellantinget, dvs glass-flecks, som är "stora skimmer", och oregelbundna former. Om du förstår hu jag menar. :) Vad jag förstår så är det ofta en krossad speciell glimmersten som bla bryts i indien och som även används till ögonskuggor mm B-)

Helena / Lacky Corner sa...

Det där med olika finishar är knepigt! Och vilken det här än är så var det snyggt.