lördag 28 september 2013

HM - Did I Tell You?

Idag tänkte jag vara med på den nya temadagen Sparkly Saturday som Glossy Nailpolish nyligen drog igång. Jag gillar temadagar, de liksom buntar ihop oss nagelnördar ibland. Innan jag startade bloggen brukade jag alltid använda temadagarnas länklistor för att hitta nya spännande bloggar som fortfarande uppdateras. Ett bra sätt att hålla blogglusten igång!


Did I Tell You? är ett glitterlack med klar bas och massor av hexagonglitter i olika storlekar och i olika nyanser av blått. Jag fastnade på en gång när jag besökte HM härom veckan! Och ÄNTLIGEN har de bytt ut sin groteska kork, och även bytt till en bredare pensel! Passar mig utmärkt :) Men nog om reklam för HM, nu riktar vi in oss på Did I Tell You?
Jag har lagt den över Gina Tricot - Puff Powder. Det krävdes en hel del duttande och nästan grävande i flaskan för att få rätt mängd glitter. Jag tvivlar på att det går att lacka opakt på egen hand. Resultatet tycker jag i alla fall blev lagom fint! Lagom party, lagom glittrigt. Dock tog det lång tid innan det torkade, men det är nog min otålighets fel, och inte lackets. 

Formula: 5 av 10
Färg: 7 av 101 kommentar:

Amelia sa...

Åh jag som gillar blåa glitter! Men lite synd med formulan. :/ Kanske kan vara värt att testa i alla fall! :)
Riktigt kul att du är med idag! ^^