torsdag 5 september 2013

E.l.f - Red Velvet

Jag hittade E.l.f lack för endast 1£ styck på deras hemsida, och köpte genast tre flaskor. De damp ner i brevlådan efter endast fem dagar, vilket jag upplever som väldigt snabb leverans! Efter att ha testat en flaska fick jag mersmak, och det resulterade i tre E.l.f lack till från FruVesas bloppis (tack för dem ♥). Det allra första jag målade på av mina nya lack var det jag ska visa nu, Red Velvet.


Glansigt rött med skimmer, som drar mot rost/bronsrött. Det här gick hem hos sambon kan jag säga! Förutom att jag fick plocka bort två lösa strån från deras annars utmärkta borste, var appliceringen problemfri. Två lättlackade lager. Jag trivdes bra i detta, men inte mer. Ett mellanlack helt enkelt. Men absolut värt 1£! 

Formula: 7 av 10
Färg: 6 av 10
4 kommentarer:

Lela sa...

Helt okej ser det ut som. Jag har bara testa ett ELf-lack och det var ingen höjdare. Gav mig inte mersmak alls.

Gelic sa...

Det är ett fint lack även om det inte är unikt. Dock är det ju kul att ha såna här typer av lack. Mycket snyggt till diverse nail arts mm.. Fast man behöver ju dock inte 5-10-20 exakt likadana..
Har inte provat elf och har inga alls i samlingen även om jag hört att de ska vara bra, tror jag blivit kräsen på senaste, de har ju inte superunika färger och kombinationer så jag har inte frestats nog mycket förr i tiden för att köpa trots det bra priset.

tennnails sa...

Har aldrig provat ELF men detta är snyggt!

Camilla sa...

Elf har jag aldrig testat, får nog lov att göra det vid tillfälle. Snygg färg!