onsdag 18 september 2013

Grön Onsdag: Kicks - Party Peacock

Tiden går verkligen fort, och det är redan Grön Onsdag igen hos Karin! Jag tänkte visa ett av mina allra äldsta lack i samlingen som jag fick av en kompis för många år sedan. Flaskan är så sliten att jag fick googla fram namnet på den. Etiketten är så nött att man knappt ser Kicks-bokstäverna.


Mörkt, mörkt grön med grönt skimmer är färgen som enligt Google heter Party Peacock. Jag brukar inte gilla så här mörka lack, men på senare tid (antagligen p.g.a. årstiden) har jag börjat dras till dessa nästansvarta lack. Jag tycker att Party Peacock är fin och skimrar lite lagom. Passar bra till hösten. Dock vägrade den torka. På tredje bilden syns till och med rynkor på pekfingret. Jag avskyr när de aldrig härdar, har inte tålamod till det. Har tre tunna lager på bilderna och SV såklart, men efter några timmar var det geggamojja. Inte ok. Synd på en fin färg. 

Formula: 2 av 10
Färg: 6 av 105 kommentarer:

tennnails sa...

Jag gillade inte det här alls när jag bar det. Alldeles för mörkt och hade samma problem som du, torkade aldrig!

Camilla sa...

Roligt att se ett "gammalt" lack! Jag gillar färgen, men annars låter det ju inte vidare roligt ...

Karin // Vacker och Underbar sa...

Trist på formulan, men skimret i det var fint!

Charlotte sa...

Det där är ett lack helt i min smak och det står i min stora otestade-"hög". Men vad synd att det inte torkar... Synd på så snygg färg.

Gelic sa...

Fin färg, gillar också mörkare lack nu mot hösten. Däremot trist på torktiden. Dock finns det ju många liknande färger som dessa som är bättre. Ett favo är CG-gussied up green, den är ingen dupe till detta men ack så snygg! ;)