söndag 29 september 2013

NailArt Sunday - Stjärntecken

Alltså, jag skäms ordentligt när jag ser mitt bidrag den här veckan. Herre. Gud. Vad. Misslyckat. Men jag tänkte: "Vafan, jag bjuder på den. Ett gott skratt kanske läsarna kan få..." Och NailArt Sunday är en höjdpunkt på veckan tycker jag, så varsågoda! Min sämsta manikyr. Ever.


Det här är symbolen för mitt stjärntecken, Fiskarna. 
Hur svårt kan det vara? 


Ja, vad säger man. Det ska föreställa en gradient i två nyanser av blått. Fiskar simmar ju i vatten, haha... Kladdet på ringfingret ska föreställa symbolen jag visade här ovan. Jag försvarar mig med att det var min allra första svamp-gradient. Men resultatet blev kladdigt, bubbligt och bara... hemskt. Så klicka bort er härifrån nu och skynda till LeLack, där finns garanterat bättre nailarts!  

7 kommentarer:

Gelic sa...

Så illa var det ju inte, med texten var jag ju beredd på något jättehemskt men så var det ju inte! :D Kul att du börjat svampa också, det är en jätterolig teknik :D

Nailtastic sa...

Hehe, det är alltid roligt när folk bjussar på sina minsre lyckade manikyrer. Tummen upp för det! :-)

Helena / Lacky Corner sa...

Så farligt var det väl inte! Jag har gjort betydligt värre grejer. Jag lovar!

Och precis som Anne säger man måste våga bjussa på sig själv lite grann ibland.

Annefia sa...

Jag är helt inne på att man ska vsia sina mindre lyckade nailarts också och tror mig, jag har visat värre saker (prickar gjorda med bomullstops t.ex. LOL) Jag gillar förövrigt färgkombinationen.

Lela sa...

Jag hade ju en hel vecka med misslyckade nailarts i våras och där fanns både två och fyra som klår din;) Och se det positivt, om du inte är nöjd så kan det bara bli bättre:)

Sanna sa...

Tack för era snälla ord! Nästa svampning kan verkligen bara bli bättre ;)
Lela: Kan du inte ha misslyckade manikyrer tema igen? Har massor av bidrag ;)

Lela sa...

Kommer nog köra en repris på den någon gång framöver. Det gäller ju att misslyckas så fatalt så bilderna inte når bloggen ett par gånger först;)