fredag 27 juni 2014

China Glaze - Deviantly Daring

Vad gör man när sömnlösheten smugit sig på? Bloggar såklart! Nu är det tredje natten som jag absolut inte kan sova. Fast jag är dödstrött på dagarna blir jag pigg när jag lägger mig. Det. Går. Inte. Att. Somna. Och kissnödig är jag också. Hela tiden. Typ varje kvart måste jag springa.
Hälsning till bebis i magen: Du får gärna komma nu! Det är helt okej alltså! 


Nog om gnäll. Vi tittar på en sjukt vackert nagellack istället! Vad sägs om duokroma Deviantly Daring från Bohemian Luster Chrome-kollektionen 2012? Vilket lack! Jag älskar! Lättkontrollerat, sprakande färg och läckert duokromt i grönt och blått. Den täcker på ett enda lager till och med, men jag har två som vanligt. Det går av bara farten. 

Formula: 10 av 10
Färg: 9 av 103 kommentarer:

Ann-Sofie/Colour it sa...

Tråkigt att du inte kan sova, men lacka naglar är ju aldrig fel. Det hr lacket är ju bara såååå fint. Jag har det också och det är jag glad för. :-)

Lackert sa...

Jag älskar det här lacket, det är så jäkla snyggt! Visst e det störigt när man ska sova å då går det inte, för mej funkar det faktiskt lättare att sova på natten när jag sovit lite på dagen. Jag har alltid sovit bättre på dagtid, varför vet jag inte men när man hör ute att folk börjar åka till jobb och sådant då brukar jag kunna somna. Men bebisen får ju en mamma med läckra naglar ;)

Emma P sa...

Tråkigt med sömnlöshet. Men lacket är väldigt vackert!