onsdag 11 juni 2014

Kiko - 655 Mint

Idag har jag ett annorlunda lack åt er, jag har i alla fall inte sett den här på en blogg tidigare. Den tillhör en kollektion som heter Cupcake Nail Lacquer som jag tror kom i våras. Kollektionen består av 10 stycken pastelliga texturlack som ska påminna om cupcake-deg. De har även små färgglada glitter i sig, som strössel nästan! Jag tänkte visa den gröna ur kollektionen idag, lagom på Grön Onsdag. 


Sambons kommentar: "Åååh päronglass med strössel!" tycker jag beskriver lacket ganska bra. Två lager har jag på bilderna och finishen är riktigt skrovlig och sträv. På tredje bilden ser ni lacket utan överlack. Jag ville dock ha det slätt och för det krävdes det 3 flödiga lager Seche. Festligt och somrigt lack, jag blev riktigt sugen på att köpa fler ur kollektionen även om jag är lite less på sandlack. 

Formula: 8 av 10
Färg: 6 av 107 kommentarer:

Lottsky sa...

Annorlunda och snyggt!

Nailtastic sa...

Den här kollektionen har jag helt missat! Det ser jättefint ut, även fast jag inte direkt tänker på cupcakes när jag ser det. :-)

Karin // Vacker och Underbar sa...

Vad fint! =)

Lackert sa...

Åh vad härligt och speciellt det ser ut

Emma P sa...

Väldigt speciell effekt och jättefin färg!

Emelie/Nails and all that jazz sa...

Udda men härligt lack, föredrog det nog utan överlack men båda varianterna var fina!

Ida/ColorMePink sa...

Har visat hälften av kollektionen på min blogg, men just detta var inget jag fastnade för när jag beställde. Om jag ångrar mig nu eller! Ser jättefint ut.

Verkligen värt att köpa de andra också tycker jag, fantastiska lack! Kolla speciellt in Anise, jag blev helt förälskad när jag lackade med det första gången ;)