fredag 15 november 2013

China Glaze - Don't be a Luna-Tic

Holofredag! Idag tänkte jag faktiskt visa ett holo, även om det inte är NOTD. Dessutom tror jag alla redan har sett detta lack då det kommer från hypade Hologlam Collection som jag tror släpptes i våras. Jag köpte två av lacken, men jag måste ha lyckats pricka in ett av de tråkigaste ur kollektionen. Don't be a Luna-Tic var tyvärr en besvikelse för mig.


Stålgrått holo som tyvärr var ganska holosjukt. Nu lackade jag över ett vanligt baslack, vilket nog var ett misstag. Mitt uppe i lackningen kom jag ihåg att jag hört att man ska lägga dessa på naken nagel, eller med Aqua Fix som baslack. Men men, misstaget var redan gjort. Första lagret blev bedrövligt, men när lager nummer två kom på blev det okej. Dock var det väldigt oförlåtande på mina naglar, varenda liten repa syns igenom. I solen kommer lite regnbågar fram, men inte så mycket som jag hoppats. I skuggan ser det rätt trist ut. Så tyvärr ingen höjdare för mig. Torktiden var däremot kanon! 

Formula: 5 av 10
Färg: 3 av 10
4 kommentarer:

Nailtastic sa...

Jag är inte helt säker, men jag tror jag hoppade detta. Isf är det inget jag ångrar, för det ser lite trist ut.

Camilla sa...

Silvriga brukar jag inte vara så förtjust i, och det här har jag inte skaffat. Men det skulle säkert funka i någon nailart och komma riktigt till sin rätt. Och i rätt sammanhang så.

Lela sa...

Undrar om det är denna som fortfarande står otestad i en av lådorna här hemma... Hmmm...

Kerstin sa...

Ja, detta är inte lika fint som övriga lack i kollektionen, det håller jag med om.