tisdag 26 november 2013

Colorama - Knitted Gold

Då kommer här en swatch på min allra första lackning med Colorama! Det här är en av de nya lacken jag köpte förra veckan, och kan också vara det jag var mest nyfiken på. Jag var mest intresserad på vilken finish det skulle visa sig ha, då det såg ut att vara sandigt i flaskan.


Jag hade rätt! Det är ett sandlack. Men ganska finfördelat, för det blev inte alls så skrovligt som många andra textur- och sandlack blir. Däremot fick man doppa penseln efter mer lack säkert 4 gången per nagel... Det kändes som att penseln åt upp allt lack innan man fick det på nageln. Andra lagret gick lite bättre. Torktiden var bra, som sandlack brukar vara. Två lager Seche fick det bli, för Knitted Gold fullkomligt slukar överlack. Men visst blev det snyggt? Guldfärgad sandig bas med glitter och större beigefärgade haxagoner som gav det hela mer djup. Trivdes faktiskt bra i den här färgen! 

Formula: 6 av 10
Färg: 7 av 107 kommentarer:

Mrs Data sa...

Skrämmande likt "She walks in beauty" från A England. Med andra ord är det snyggt. :)
http://mrsdata.blogspot.se/2013/02/a-england-she-walks-in-beauty.html

Ann-Sofie/Colour it sa...

Väldigt fint! :-)

Lela sa...

Ser väldigt fint ut, lite sugen på att spana in denna kollektionen. Deras polkadot kollektion var kanon och denna ser inte det minsta sämre ut.

Honi sa...

ÅÅÅH vad fint det är, ser fram emot att lacka med mitt. Det var två andra av Brocades lacken kvar i displayen så jag köpte två till en adventstävling dessutom :)

Linda sa...

super snygga

Nailtastic sa...

Men gah, så vackert!

Gelic sa...

Snyggt och annorlunda.