måndag 5 maj 2014

Max Factor - Dazzling Blue

Äntligen har jag testat lack från Max Factor! De lockar mig mer och mer, dels för att de är hyfsat lätt att hitta till bra pris, och för att de har ganska roliga färger. Den allra första jag testade var Dazzling Blue som låg i ett paket med nagellack jag köpte billigt på Tradera.


Pytteliten flaska och pytteliten pensel. Penseln var så kort att jag hade problem med att nå lacket i flaskan, lite längre hade de allt kunna göra den. Men det var värt besväret för det blev riktigt tjusigt när det väl hamnade på naglarna! Härligt isig blå som skimrar i turkos och grönt. Bra torktid och täckning, två lager dög väl. Jag är inte stormförälskad, men det är en väldigt trevlig färg! Passar fint på vårkanten. 

Formula: 7 av 10
Färg: 7 av 103 kommentarer:

Little Miss Nailpolish sa...

Snyggt! Det här fick jag precis av min kille som köpte det i London åt mig. Han valde ut det helt själv och av döma av dina bilder så valde han väldigt bra! :)

Alpha Amore sa...

Snyggt! Verkligen passande inför sommaren.

Gelic sa...

Va fint det var och kul att det bara var 2 lager. Har själv denna men inte använt det bara för att jag trott att det skulle vara jätteskirt! :D