onsdag 7 maj 2014

OPI - Go on Green

Tillbaka på svensk mark. Tallinn har varit underbart, jag kan verkligen rekommendera en weekend dit! Det bästa var nog maten! Trerättersmiddag för två personer, 2 alkoholfria öl till mig och 2 stora starka till sambon för 400 spänn! Och då var det en fin restaurang! Fantastiskt gott och supertrevlig personal. Åååh det vattnas i munnen på mig när jag tänker på allt mumsigt jag ätit senaste dagarna...

Shoppingen var okej, men dunderpriser är det inte. Inne på ILU (Typ estländska Kicks) fanns det dock OPI för 70 kr och OPI DS för 140 kr. Helt okej priser, så några sådana har jag med mig hem! Lite andra fynd blev det också såklart, men all lackshopping från Tallinn kommer upp i ett eget inlägg under närmaste dagarna. Nu ska vi titta på dagens bidrag till Karins Gröna Onsdag istället!


En skir skimrande ljusgrön. Jag tvekade länge på om jag skulle våga lägga Go on Green på egen hand, men det blev så tillslut. Tre lager fick det bli och det blev ju ganska snyggt, eller hur? Jag gillar skimret och det lilla duokroma effekt som kommer fram ibland. I solen skimrar den mot guld/gult. Ett trevligt vårlack, men inte så mycket mer än så. Ganska rinnig och skir, men den torkade fort. 

Formula: 6 av 10
Färg: 5 av 105 kommentarer:

Emelie/Nails and all that jazz sa...

Oh så fint! Såg så lätt och härligt ut :)

Anki Engström sa...

Fint men tror jag är färgblind, tycker det ser blått ut.
:)

Lottsky sa...

Blått eller grönt, fint är det i alla fall, lysande och härligt med duokromt!

Karin // Vacker och Underbar sa...

Fint! Antar att det såg mer grönt ut irl?

sarah sa...

Kanske ännu finare med mörka underkläder? så här är det fint, men lite fisigt, det kunde vara lite mera ooomph i skkimmer/duo-effekten. Tycker jag alltså, men det behöver inte du:)