söndag 2 februari 2014

5 Lack 14 Manikyrer: NailArt Sunday - Marimekko

Hon har verkligen fantasi, Angelica! Vilket roligt tema vi har fått den här veckan (tycker alla teman jag varit med på hittills har varit roliga i och för sig...) men svårt! Marimekko är för mig porslin med stora härliga mönster i retro-stil. Dock förekommer säkert mönstren på alla möjliga saker kan jag tänka mig, inte bara porslin. Jag googlade lite inspiration och fastnade för de välkända, ojämna blommorna.


Jag hade begränsat med lack att välja på, eftersom jag har kört ett tema senaste veckorna. Jag hade problem med att bestämma vilka färger jag skulle använda, men efter massor av velande blev min tolkning såhär: 


Sambons kommentar var ju bäst: "Det ser ut som små träd med världens största körsbär!" Haha. Jag kan bara hålla med. Jag skulle kanske bytt plats på den gröna och röda färgen... Men ni blev det så här, och jag tycker i alla fall att man ser likheten med Marimekko-mönstret. 
Glöm nu inte att hälsa på hos LeLack och kolla in de andra deltagarna på NailArt Sunday! 

4 kommentarer:

Lottsky sa...

Jättefint, gillar den blå grunden väldigt mycket. Har faktiskt använt samma tyg men andra färger, kul. :)

Ann-Sofie/Colour it sa...

Sååå tjusigt. :-)

Lela sa...

Med tanke på de färger du hade att utgå ifrån denna veckan tycker jag du gjorde ett riktigt bra jobb i att kombinera dem:)

Little Miss Nailpolish sa...

Fint tolkning! Jag gillar att du gjorde en stor blomma istället för en massa små!