söndag 9 februari 2014

NailArt Sunday

Som några av er kanske vet har jag varit sjukskriven en längre tid. I morgon ska jag jobba för första gången sedan juni 2013. Det är med skräckblandad förtjusning. Det är mitt eget val att börja jobba igen (dock inte fulltid till en början) då jag inte vill gå från sjukskriven till mammaledig i sommar, det tror jag blir tradigt. Helst vill jag hinna upp till heltid igen innan bebisen kommer. Men fy så nervös jag är... Har knappt kunna sova senaste dagarna. Vill bara att måndagen ska vara över!

Så, skönt att få gnälla av sig lite. Nu ska vi ägna oss åt dagens naglar istället, det är ju NailArt Sunday! Fritt tema idag, och jag hade noll fantasi. Först blev den en layering med ett otestat Orly-lack jag hade i lådan, men det såg så tråkigt ut så det fick bli lite prickar också. Resultatet blev ganska snyggt tycker jag, men i enklaste laget kanske.


8 kommentarer:

Lottsky sa...

Vad fint! Tycker om dotticures som är lite så här sparsmakade även om jag kan flippa ut med mycket prickar mellan varven. =)

Ann-Sofie/Colour it sa...

En härlig manikyr. :-) Lycka till på måndag, du grejar det! Kram!

Passionate about polish sa...

Superfin manikyr, jag älskar blått och silver :) Lycka till i morgon, det kommer gå så bra :)

Zara TracesOfPolish sa...

Jag tycker inte alls det blev för enkelt, jättefint! Något med prickarna i silver är väldigt tredimensionellt också, känns nästan lite som de är tunna dekorstenar.

Claudia C. sa...

Such a cute model :)

AnnKicki´s sa...

Jättefin manikyr, lycka till imorrn.

Lela sa...

Enkelt jag men inte för enkelt, gillade den fina raden med silverprickar.
Klart att du kommer fixa jobbet, tror på dig Sanna.

Emma P sa...

Hoppas att det gick bra att börja jobba igen. Ofta måste man ju över den höga tröskeln och sen känns det bättre. Naglarna är jättefina, väldigt effektfullt...