fredag 28 februari 2014

OPI - Push and Shove

Här kommer gårdagens födelsedagsmanikyr! Tack för alla grattisönskningar förresten, jag blir så himla glad över att ni tar er tid att lämna en liten kommentar :)
Kollektionen som OPI gjorde med Gwen Stefani har inte intresserat mig alls. Jag lockades inte ett dugg av något av lacken, utan tyckte den var ganska tråkig. Tills jag såg Annes bilder på Push and Shove. Då föll jag som en fura. Lägligt nog hade jag några rabattkuponger på Kicks i plånboken, så för 75 kr blev Push and Shove min! 


Som ni säkert redan vet (det vimlar ju av bilder på lacket nu...) kommer Push and Shove med ett speciellt baslack som heter Lay down that Base utan extra kostnad. Jag hade på ett lager baslack som jag lät torka överdrivet länge, jag tror jag väntade 25 minuter för att vara på den säkra sidan. Sedan applicerade jag tre lager Push and Shove. Den täcker på två, men jag fick för mig att det behövdes tre. Hade inga problem alls med formulan, den gled på som smör! 
Chromefinishen framhäver verkligen naglarnas skavanker, så ett tips är att buffa dem innan (vilket jag inte gjorde...) Men resultatet är underbart! Det riktigt klingar om glansen, man kan nästan spegla sig i naglarna! Torktiden var kanonbra, så överlack behövs inte (det rekommenderas inte heller.) För mig chippade det lite efter 1,5 dygn, men nagellack brukar inte vilja sitta speciellt länge på mina naglar så det är okej. OPI marknadsför det här lacket som ett "One Night Only"-lack så det är inte tänkt att sitta speciellt länge heller. Jag är i alla fall jättenöjd, och älskade att se mina naglar så här! Kommentarerna haglade in på jobbet, folk var verkligen imponerande. Nästan så jag borde få provision från OPI, för alla ville ha det ;) 

Formula: 9 av 10
Färg: 9 av 104 kommentarer:

Lela sa...

Är riktigt sugen på detta själv efter alla visningar runt om på nätet. Snyggt som attan!

Gelic sa...

Sjukt snyggt! Funderar på om det hjälper att först ha vanligt baslack, sen specialbaslacket och sen själva lacket.. Måste bara köpa! :D

Anki Engström sa...

Jättecoolt, men jag hoppar den iaf.

Ann-Sofie/Colour it sa...

Det är ju bara sååå läckert. Ska beställa det framöver...;-) Det och 4 in the morning, det är också snyggt tycker jag. :-)