lördag 15 februari 2014

China Glaze - Sacred Heart

Jag hade andra planer för den här manikyren, men tiden svek mig och den fick bli så här. Jag ville nämligen delta på Valentine Polish Week igen, men kom på att det kanske går ändå? Det är ju trots allt en väldigt romantisk och fin röd, eller hur? ;)

Sacred Heart klickade jag hem från en blogsale utan att ens ha sett swatcher. Jag behövde fler röda lack tyckte jag... Men hade jag forskat lite mer i lacket kanske jag hade låtit bli att köpa det. Vi kom inte riktigt överens liksom. Gammalt är det, det tillhör INK-kollektionen som kom 2008 och ska egentligen vara en neon. Det syns inte tycker jag, färgen är för dov för det.


Smutsigt röd med en droppe brun i. En ganska stilig färg, men formulan var rätt så hopplös. Tre lager, kanske ett fjärde hade behövts till och med. Rinnigt och sladdrigt som vanligt när man lackar med China Glaze och seg torktid. Dessutom torkade den lite matt och vägrade ge glans. Jag har två lager Seche på bilderna och flaskan glänser mer än lacket. Så njää. Ingen höjdare. 

Formula: 4 av 10
Färg: 5 av 10

4 kommentarer:

Helena / Lacky Corner sa...

Neon är väl tveksamt, men jag gillar färgen.

Nailtastic sa...

En helt okej röd, men den väcker ingen köplust. Den känns lite anonym.

Lela sa...

Njae, har sett roligare och snyggare lack.

Gelic sa...

Men visst ska du vara med! Rött känns romantiskt och "valentinskt" :D

Neon känns den ju inte, långt ifrån, men en fin röd är det allt :P