onsdag 19 februari 2014

NYX - Pastel Pistachio

Grön Onsdag igen hos Karin. Jag tänkte visa en riktigt skum grön idag, som enligt namnet ska vara pastell. Jag kan inte riktigt hålla mer där, pasteller är lite ljusare enligt mig. Det är även ett tag sedan jag lackade med detta och jag måste ha tappat bort mina anteckningar. Får skriva så långt minnet räcker.


Pastel Pistachio är ett blogsale-fynd och min andra lackning med NYX. Det verkar vara ett kul och billigt märke, måste skaffa fler. Färgen är riktigt läcker, men samtidigt lite skum. Men en trevlig vårfärg! Jag kunde inte bestämma mig för vad jag tyckte om nyansen, men jag tror jag kom fram till att jag gillade den. Jag tror det är två lager och jag kan inte minnas att jag bråkade med formulan. 

Formula: 8 av 10
Färg: 6 av 105 kommentarer:

Ann-Sofie/Colour it sa...

Lite annorlunda men kul nyans. :-)

Anki Engström sa...

Haha gillar din kommentar:jag tror jag kom fram till att jag gillade den.
Lite ljus, men å andra sidan är det ju vår snart, släpp pastellerna loss. (eller nästan pasteller)

Gelic sa...

Lite sådär pistagegrönaktigt. Kanske inte jättepastell men mer pastell än vissa helkulörta färger också. Jag gillar't skarpt! :D

Emma P sa...

Det är lite smutsig pastell över den. Jag är inte så förtjust, har lite svårt för dammiga och smutsiga färger... Däremot skulle jag gärna testa Nyx, trott inte jag har ett enda lack från dem, däremot lite smink.

Karin // Vacker och Underbar sa...

Jag gillar den här nyansen!