fredag 14 februari 2014

Alla Hjärtans Dag-manikyr

Idag är en bra dag av två anledningar! Det allra roligaste är att vi ska på ultraljud idag! Äntligen ska vi få se den lilla personen som ligger i min mage! Sista tiden har jag knappt känt mig gravid alls, så det ska bli skönt att få det bekräftat. Dessutom har jag inte gått upp någonting än eller ens fått lite mage så det är svårt att inte vara nojig. Håll tummarna att allt ser bra ut!


Anledning nummer två är att det är Alla Hjärtans Dag! Dessutom har Gelic' Nail Art tillsammans med Traces of Polish haft ett tema senaste dagarna som de kallar Valentine Polish Week. Jag har velat vara med enda sedan starten i måndags men tyvärr inte hunnit med. Men nu har jag fått ihop en romantisk nailart och tänkte således deltaga.Alla Hjärtans Dag handlar mycket om hjärtan såklart, men även om blommor. Det brukar nämligen vara det min kära sambo kommer hem med dagen till ära. Själv brukar jag vara mindre romantisk och köpa strumpor till honom, eftersom han förbrukar dem som en gravid förbrukar saltlakrits typ... Därför fick min manikyr bli sötrosa med en accentnagel i magenta, samt några gulliga blomstickers :) 


7 kommentarer:

Helena / Lacky Corner sa...

Manikyren är fin, men allra roligast är att ni ska få se er lilla bebis. Tummar hålls och jag hoppas på en rapport :)

Gelic sa...

Väldigt fin manikyr! :D
Och lycka till med ultraljudet! :D

Claudia C. sa...

What pretty model :)

Ann-Sofie/Colour it sa...

Såååå gulligt och fint. :-)

Zara TracesOfPolish sa...

Jättefina färger och kul med blommorna som symbol för de som kanske kommer i present.
Hoppas allt går bra med ultraljudet!

Lackert sa...

Snyggt! Spännande med ultraljudet, hoppas att det går bra :)

Lela sa...

Ugah, jag kommer ihåg känslan av när vi skulle på ultraljud. Det var inga lyckokänlsor alls. Var så rädd för att de skulle tala om för mig att det inte fanns något där inne i magen, att jag bara inbillade mig och hade lurat min omgivning.
Minns att jag ville kräkas i väntrummet och åka hem.

Men väl inne på rummet var det en häftig känsla. Jag hade inte lurat någon och nu hade jag till och med bildbevis på det:)

Hoppas du inte hade alla de jobbiga/dumma känslorna som jag hade utan bara njöt av stunden!