måndag 10 februari 2014

HM - Rose Pink

Huuu, idag ska jag till jobbet. Visst ska det bli kul att få lite sysslor igen, jobba, och känna sig trött på kvällarna, men den här dagen känns hemsk. Jag bävar inför att kliva in på kontoret. Alla frågor och hälsningar... Jag skulle helst sitta i ett litet hörn med mina uppgifter och jobba ostört, utan en massa frågor om sjukskrivningen, graviditeten och hur jag mår. Men jag antar att det kommer bli bra så fort den här dagen är över, och allt blir "som vanligt" igen. Jag gillar trots allt att jobba!

Idag visar jag ett HM-lack som låg i en påse med blandade lack jag köpte billigt av en bekant. En skir historia som luktar godis!


Under lackningen luktade det som vilket nagellack som helst men när det torkade luktade det faktiskt gott! Första gången jag testar ett lyckat doftlack. Formulan är superskir och krävde hela fem lager. Då är det fortfarande VNL, men inte så det stör mig. Tyckte det blev ganska fint med skimret som skymtar fram. Inte jätteupphetsande kanske, men lagom. 

Formula: 4 av 10
Färg: 5 av 103 kommentarer:

Gelic sa...

Ett mjukt och gulligt lack! :P Hoppas arbetsdagen går smörtfritt förbi, antagligen blir/är det inte så illa som man förväntat sig innan.

Och för att fresta lite..känns inte detta som att det platsar in på Valentine Polish Week? ;) höhö

Info här om du missat: http://gelicnailart.blogspot.se/2014/02/dont-miss-valentine-polish-week.html

Gelic sa...

haha.. smörtfritt = smärtfritt :D

Nailtastic sa...

Hoppas dagen gått bra! Det här var en söt rosa. :-)