tisdag 11 februari 2014

KBShimmer - Clown Puke

Tisdagsmorgon, och jag överlevde första arbetsdagen! Stort tack till er som kommenterat de senaste dagarna! Era peppande ord hjälpte mig faktiskt litegrann och jag vågade stå på mig lite mer. Nu ser jag faktiskt fram emot i morgon när jag ska dit igen :) 

Idag tänkte jag visa ett kaotiskt nagellack. För kaos är den bästa beskrivningen jag kommer på för det här lacket! Det är en klar bas med glitter i alla former, färger och storlekar. Och jag skämtar inte när jag säger alla... Det är småglitter, stort glitter, hjärtan, kvadrater, cirkelglitter, stjärnor, hexar osv i oändlighet. Ju mer jag tittar, desto fler olika färger och glittertyper ser jag. Riktig nagellacksfest!


Jag har vita underkläder och sedan två lager Clownspya (alltså, älska namnet!) på bilderna. Lite duttande fick jag ägna mig åt för att få det jämt, men fiska behövde man inte! Det är verkligen gott om glitter i den här flaskan! Torktiden var dock lite seg tyvärr. Visst blev det coolt? Inte så användbart kanske, jag vet faktiskt inte när det skulle passa att ha det här lacket. Men det är färgglatt och roligt, så det har en kär plats i samlingen.

Formula: 6 av 10
Färg: 7 av 105 kommentarer:

Nailtastic sa...

Vilket härligt lack! Jag blir glad av att se på dina bilder. :-)

Little Miss Nailpolish sa...

Jag älskar namnet och den galna blandningen! Skrattade högt åt att du översatt det :D Hoppas allt går bra på jobbet! You can do it!!

Lela sa...

Jag är ledsen men jag gillar verkligen inte detta. Det är på tok för ostrukturerat och galet:(

Anonym sa...

Man bara måste älska detta lacket, jag blir iaf superglad av att titta på det! :D

Honi sa...

Superglatt och roligt lack!