måndag 24 februari 2014

Nordic Cap - NP13

Ett bra vitt krämlack är nog en självklarhet för alla som gillar nagellack och nailart. Jag bär aldrig vitt själv, men använder det ofta som underkläder till skira lack eller glitterlack samt ofta i olika typer av nailart. Eftersom jag inte gillar att endast ha vitt på naglarna vill jag inte heller lägga onödiga pengar på ett vit flaska. Där kommer Nordic Cap in, som endast tar en en ynka tia för sina flaskor!


Tyvärr kan man ha otur med deras flaskor och kvalitén kan variera. Jag har två flaskor, varav den ena är toppen på alla sätt och näst intill ett one-coater. Min andra flaska är den jag använt på bilderna. Tjock och vallar sig gärna, som ni ser på ringfingret. Det är svårt att rädda med Seche Restore också, tycker knappt det gjorde skillnad alls. Så det är väl nackdelen med Nordic Cap, de är inte 100% pålitliga. Den vita färgen är däremot klockren, mjölkigt vitt med jämn nyans. 

Formula: 6 av 10
Färg: 7 av 10

3 kommentarer:

Ann-Sofie/Colour it sa...

Vill ju så gärna hitta Nordic Cap, billiga och bra har jag förstått. Vacker vit. :-)

Gelic sa...

Min favoritvita också! Använder sjuka mängder svart och vit och som du säger vill man inte slösa pengar på dem. Visst att folk tipsar om A England, OPI etc men ska man vara krass så är ju det ca 8 st nordic cap, och även om hälften av dom skulle vara "dåliga" så är det fortfarande billigare.

Lackert sa...

De vita och det svarta är super bra, å priset 10kr kan ju inte bli bättre. Har köpt på mej några svarta eftersom det är nåt som verkligen går åt :)