måndag 26 augusti 2013

Blå Måndag: Vitry - V Color 18

Hej allihopa! Jag är precis hemkommen från Danmark där jag varit på en kusins bröllop. Det var så vackert, och som vanligt längtar jag tills det är min och min sambos tur... Kan han fria nån gång?! Haha.
Jag kommer berätta lite mer om bröllopet och vilket lack jag hade osv en annan gång, men idag ska vi göra plats till blå måndag! Numera är det härliga Tove som är värdinna, så titta in hos henne för ännu mer blåa lack!


Jag tänkte visa ett lack från Vitry, med den fantasifulla namnet V Color 18... Ett något dammigt blått lack med världens mest diskreta silverskimmer. Det syns typ inte alls om du inte använder lupp. Jag tror jag köpte detta på ett DocMorris-apotek, men minnet kanske sviker mig. Ett apotek var det i alla fall., och flaskan kostade 39 kr. 
Formulan var däremot kanonbra, och även penseln. Två lätta lager på bilderna. Jag trivdes ganska bra i detta faktiskt, och färgen är ju härlig. 

Formula: 9 av 10
Färg: 7 av 103 kommentarer:

Helena / Lacky Corner sa...

Helt okänt märke för mig, men vilken fin färg det är!

Jag har nominerat dig till en award :)

Tove sa...

Vilken härlig färg! Skimret syns visserligen inte, men naglarna är det nog ingen som missar i alla fall! =)

Kul att du var med idag!

Camilla sa...

Så lustigt, vi var på apoteket nu på em, och då såg jag små flaskor nagellack som jag inte sett förut, och köpte ett. Och så får jag se ett här! Inte samma färg som jag köpte dock, kanhända jag visar på grön onsdag.

Men den var fin den blå!