onsdag 14 augusti 2013

Grön Onsdag: Depend - #2077

Min allra första temadag! Känns lite pirrigt, är lite nervös över att jag ska göra fel någonstans? Vad nu det skulle vara, kan man tycka. Grön Onsdag är ett temadag som Karin håller i varje vecka, kika in hos henne för fler gröna sköna lack! Jag har följt Karins blogg i några månader nu och har alltid velat vara med, men det är först nu jag fick tummen ur så att säga...

I måndags hittade jag Depend nr 2077 på Åhléns. Det stod i ett litet ställ med några andra, undangömt och bortglömt i ett hörn. Inget undgår mina korpögon dock ;) Jag vet inte vilken kollektion det tillhör, för det enda som stod skrivet där var "Exklusivt på Åhléns!" Kan det vara så, att Depend gjort en liten kollektion till Åhléns? Vad tror ni?


2077 är ett ljuvligt skimmerlack! Mjukt grönt med en droppe blått i. Dock väldigt svår att fota, den skimrar mycket mer IRL. Den är jättevacker! När jag lackade trodde jag att det skulle bli en frostig finish, men när SV kom på gled penseldragen ihop och det blev väldigt fint! Formulan är fantastiskt! Den gled på så fint, två lättmålade lager och snabb torktid. Jag är mycket nöjd :) 

Formula: 9 av 10
Färg: 9 av 103 kommentarer:

Karin // Vacker och Underbar sa...

Tjusigt!! Kul att du är med! =)

Sanna sa...

Tack snälla du :)

Camilla sa...

Fin färg, den får jag kolla efter!