tisdag 27 augusti 2013

OPI - Muir Muir on the Wall

San Fransisco-kollektionen har nog de flesta redan sett stora delar av, men jag har bara hunnit testa ett av lacken än så länge. Det blev vackra skimmerlacket Muir Muir on the Wall. Fasligt snyggt, så var beredda på bildbomb! (Undrar varför min ringfingernagel envisas med att se så sned ut på bild?)


Jag skulle nog vilja kalla Muir Muir on the Wall för duokromt. I skugga ser det brunt ut, men i solen skiftar det i lila. Tyvärr var det väldigt svårt att få med det lila på bilderna, ni får helt enkelt tro mig. Den är fantastisk, och mycket vackrare i verkligheten! Detta kommer jag garanterat bära i höst! Tyvärr äger jag bara en miniflaska än så länge, men jag funderar verkligen på att köpa en stor också. Det täcker nog på 2 flödiga lager, men jag har tre tunna på bilderna. Har inget att invända på formulan, den var som OPI ska vara tycker jag. 

Formula: 9 av 10 
Färg: 9 av 10

OPIs miniflaskor har inte namnen skrivna i botten, 
och jag som har guldfiskminne fick tejpa fast
en egenskriven namnlapp :P3 kommentarer:

Camilla sa...

Åh, den är jättefin. Lackade med den när jag kom hem från jobbet idag, bilder dyker väl upp på boggen om ett par dagar. Underbart vackert lack! Och jag tror dig om färgskiftningarna! :-)

Honi sa...

Jättefint :-) Älskar såna här nyanser till hösten, speciellt när dom har lite extra glöd som detta.

Pamsan sa...

Det ser så fint ut. Fick hem mitt exemplar i måndags och är riktigt sugen på att testa det snart. :)