onsdag 21 augusti 2013

Grön Onsdag: L'Oréal - Wasabi Hint

L'Oréal och jag har ett komplicerat förhållande... De är svindyra (59-69 kr för ynka 5ml) men jag äger ändå flera flaskor för att min Åhléns envisas med att rea ut dem för typ 30 kr. Den jag ska visa idag på Karins Gröna Onsdag har jag dock köpt för fullpris. Jag var lite desperat efter den här färgen vid det tillfället, det var till en midsommarmanikyr... 8-)


Man kan dock aldrig lita på L'Oréals lack. De flesta jag äger är hopplösa med sina dåliga formulor, men den här skönheten är ett undantag. Jag tror den släpptes med deras vårkollektion i våras, men mer än så vet jag inte. Bra formula, bra borste som är lite rundad, och torktiden är superbra. Och visst är det wasabigröna snyggt? Jag gillar det :) Men som ni ser luras man lite av flaskan, lacket ser annorlunda ut när det kommer på naglarna. Två lager för full täckning räcker! 

Formula: 9 av 10
Färg: 7 av 10
Glöm inte att hälsa på Karin för att se resten av denna Gröna Onsdags deltagare! :) 

4 kommentarer:

Elin/Nailmanic sa...

Fin grön färg. Jag äger inte ett enda Loreallack och det är inte så konstigt för precis som du så tycker jag att de är alldeles för dyra i förhållande till hur mycket man får.

Karin // Vacker och Underbar sa...

Väldigt fin nyans! Jag har inte heller några L'Oreal...

Camilla sa...

Härlig färg!

Jag har några L'Oréal men har inte trillat på någon med dålig formula vad jag minns. Tur! :-)

Ulrika Svensson sa...

Snygg grön nyans! Jag köpte 3 st Loreal i våras, bland annat en turkos, och den var inget vidare, tunn och rinnig, men de andra 2 var fina :)