tisdag 20 augusti 2013

Recension: Nail Pattern Boldness - Glitter-A-Peel

Nu har jag testat Glitter-A-Peel som många påstår vara deras räddning för att ta bort glitterlack. Tanken är att två lager av Glitter-A-Peel under ett glitterlack ska göra det enklare att ta bort. Lacket ska efter ca ett dygn kunna plockas bort i stora bitar, vilket ska vara skonsammare mot nageln och spara tid.

Jag tillhör skaran som nästan avstår från att lacka med glitter, för jag avskyr att gnuggagnuggagnugga när det ska bort (oftast efter max en dag bara) och upplever att det sliter mycket på naglarna. Efter lite googling hittade jag flera recensioner om just Glitter-A-Peel och bestämde mig för att skicka efter ett ex. Jag köpte mitt hos EdgyPolish för 85 kr.


Jag testade två lager under det glittriga Baby Blue från Ruby Kisses och lät det sitta över natten. I förmiddags gav jag mig på att ta bort det. Då hade lacket suttit i ca 15 timmar, så inte ens dygn alltså. Det kan ha varit aningens för kort, för det hade inte ens chippat lite. Men efter att ha pillat lite i kanterna på varje lager lossnade det! Jag plockade/drog bort allt lack från alla naglar utan problem. Mycket bra! Naglarna såg lite härjade ut där under, men känns inte alls lika misshandlade som när man har gnuggat nagellacksbortagning som en galning... Jag är jättenöjd, och kommer garanterat fortsätta köpa detta :) 


Det som är kvar av glitterlacket! :) 

4 kommentarer:

Hanna sa...

Åh kanon!! Nu känner jag mig super redo att beställa hem en flaska! Har grunnat på den ett tag men inte varit säker på om den funkar!
Gr8!

Sanna sa...

Tycker du absolut ska ge den en chans! Funkar kanon på mig :)

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Låter som ett bra lack det där. Jag älskar ju tyvärr glitter och jag håller med, det är hemskt att behöva gnugga bort det.

Helena / Lacky Corner sa...

Det här är kanonbra tycker jag! Har precis tagit bort glitterlack som suttit något längre än ditt och det gick väldigt smidigt.