tisdag 22 oktober 2013

Claudia - Sunrise Special

Den här veckan är för många grön, i och med Karins initiativ United in Green. Eftersom oktober också är Depression Awareness Month vill hon uppmärksamma depressioner och mental ohälsa. En väldigt fint tema tycker jag, som verkligen behövs! Efter att ha kollat hur min vecka ser ut har jag dock fått göra valet att inte vara med så mycket som jag kanske vill. Någon dag ska jag nog kunna tajma, men inte alla. Jag har inte hunnit förbereda något grönt lack, och kommer inte hinna lacka om lika mycket jag brukar. Så om ni vill se mer av United in Green, besök Karins blogg. Jag bidrar med mentalt stöd i alla fall :)

Jag ska istället visa ett höstigt lack från Claudia. En riktig humörhöjare!


Jag har än en gång blivit positivt överraskad av ett 10 kronors lack. Färgen är fantastiskt, den glittrar och sprakar enormt mycket! Superorange med glassflecks eller bara mycket skimmer. Dock krävde den sina lager, jag tror jag har fyra (kanske fem till och med?) på bilderna. Det brukar vara alldeles för mycket för min smak, men torktiden var så bra att det funkade ändå. Finishen var inte så blank som jag hade trott, men med hjälp av Seche Vite fick den liv. Ett mycket trevligt lack! 

Formula: 6 av 10
Färg: 7 av 105 kommentarer:

Amelia sa...

Ser helt okej snyggt ut! :) Kanske inte min färg men den ser helt ok ut för 10 kr! ^^

Gelic sa...

Härligt eldigt och höstigt! Vart köper du dem för tio kr, ja eller alls? Har inte sett dem någonstans och tio kr kan man ju absolut handla lack för.. :D

Sanna sa...

Gelic: En kompis langade den från Gekås :)

Nailtastic sa...

Superfint, älskar såna här orangea!

Camilla sa...

Ohh, den tycker jag var riktigt fin!