tisdag 29 oktober 2013

Essie - Steel-ing the Scene

Usch, idag är det ruggigt ute! Inga minusgrader, men kylan biter liksom tag i en. Ingen storm här än dock, har den nått er än? Simone eller vad de nu hade döpt den till. Lite läskigt tycker jag, när naturen krafter visar vad de går för!
Men nu ska vi inte prata väder, nu tittar vi på nagellack istället. Idag visar jag ett gammalt Essie som är lite svårt att beskriva.


Guld/silver/stål-färgat krämlack som tyvärr lämnar aningens för mycket penseldrag. Synd på en väldigt läcker färg! Visserligen såg det bättre ut IRL än på bilderna, men jag var inte helt nöjd ändå. Två lager räcker för full täckning och torktiden var okej. Den här flaskan har Essies smala pensel vilket är lite synd. Jag är ett stort fan av deras lite bredare pensel. Steel-ing the Scene kommer jag lägga ut som byteslack i Facebookgruppen Lacka-Byt, för jag tror verkligen att någon annan skulle uppskatta detta mer! 

Formula: 6 av 10
Färg: 7 av 103 kommentarer:

Lela sa...

Oja, stormen var här och härjade igår kväll. Blåste som attan. regnade och blev väldans mörkt de timmarna strömmen försvann. Tror det är sagt att stormen ska vara över nu faktiskt.

Njae, detta var ingen höjdare.

Camilla sa...

Inte min favoritfärg, men det kan säkert användas förtjänstfullt i olika kombinationer!

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Nej vad tråkigt att det var ett lack som lämnade så mycket penseldrag:(