söndag 20 oktober 2013

United in Pink: NailArt Sunday - Rosa Bandet

Dag 7 och därmed sista dagen på United in Pink veckan. Det har varit superkul att vara med och se alla dessa underbara rosa manikyrer som veckan har bjudit på! Men än är den inte riktigt slut, vi har ju LeLacks NailArt Sunday kvar! Värdinnan är dessutom så generös att hon skänker 20kr per bidrag till forskningen mot bröstcancer! Det är fantastiskt av henne!

Jag hade tänkt göra en speciell nailart till idag... Tanken var att visa min allra första watermarbling (i rosa såklart) men resultatet blev så himla misslyckat och var knappt värt att fotas. Däremot har jag publicerat rosa nailarts på min Instagram varje dag hela veckan, så mitt bidrag denna söndag får helt enkelt bli de sju istället!


Dotticure i olika nyanser av rosa! 


 Den jag är minst nöjd med :P Stripes och prickar! 


Jag gillar prick-i-prick metoden! Här i svar


Det är ju så roligt med stripingtejp! Effekten 
blir jöttehäftig tycker jag när man blandar krämlack


Pondmanikyr med HM:s Pinktastic och IsaDoras Bardot Pink!


Ombre! Och ja, det är olika lack på långfinger
och ringfinger fast det inte ser ut som det :P 


Uppiffad ombre med prickar i rosa och vitt samt rhinestones :) 

Har ni någon favorit? 

4 kommentarer:

Camilla sa...

Jättefina! Vad kul att se så många! Tror jag tyckte den med svart prick-i-prick stack ut lite mer, pga kontrasterna. Gillar det.

Lela sa...

Så många fina manikyrer jag har ugått miste om för att jag inte har Instagram märker jag:) Min favorit är nog den upphottade ombren:)

Gelic sa...

Wow, så mycket snyggt du hunnit med, alldeles sådär i hemlighet! :D Kul att vi fick se! :D Gillade den som du gillade minst nästan mest! :D

Lackert sa...

Många fina men favoriten var nog den med svarta prickar