fredag 24 januari 2014

5 Lack 14 Manikyrer: Kiko - 362

Äntligen fredag! Ska ni hitta på något roligt i helgen? Själv ska jag ut med bilen ikväll och hämta upp diverse fynd jag gjort på Blocket. Dock inte nagellack, utan bebissaker! Bland annat en Brio skötväska jag hittade för 60 kr. Vi försöker hålla kostnaderna nere då ingen av oss känner att det är superviktigt med nya grejer, utan begagnat går minst lika bra. Men nog med bebisprat, till lacket. Idag visar jag klarröda Kiko - 362 på egen hand.


Rött krämlack med utmärkta egenskaper. De Kiko jag har testat har alla haft bra formulor, det verkar vara ett pålitligt märke! Synd att de inte säljs i Sverige. Med en noggrann lackning täcker den på ett lager, jag har dock två. Torktiden är också bra. Färgen är klassisk och glansig, har inget ont att säga om den.
Min lillfingernagel gick av häromdagen som ni ser, men den växer ut ganska fort så jag lät bli att fila ner de andra till samma längd. 

Formula: 9 av 10
Färg: 7 av 103 kommentarer:

Ann-Sofie/Colour it sa...

Läckert!
Jag älskar också KIKO, och såg i nån lackagrupp att man kan beställa KIKO från nätet nu: http://www.kikocosmetics.eu/

Gelic sa...

Fint och glansigt. Jag tycker ni gör helt rätt att köpa begagnat! Barnet växer liks ur sakerna i rasande fart och det känns onödigt för både miljön (som är planeten bebisen ska växa upp i) och plånboken med nytt.

Helena / Lacky Corner sa...

Att köpa begagnat tycker jag är suveränt. Man behöver faktiskt inte ha allt nytt. Det är väl bättre att man lägger pengarna på annat än sånt som andra säljer nästan nytt och lika fint som nytt!