måndag 6 januari 2014

Billiga Veckan: Claudia - In Teal

Jag såg till min stora glädje att LeLack drog igång Billiga Veckan idag! Det går ut på att visa billiga nagellack med bra egenskaper under en vecka. Jag har länge velat delta i den, och nu får jag chansen! Januari är ju för många en månad med inte samma ekonomi som årets övriga månader. I alla fall för mig! Efter julklappar, julmat och nyårsfirande blir det lite snålare resten av månaden. Då passar det ju kanon att visa lack som bara kostar några tior!


Jag sparkar igång veckan med en klassiker från Claudia, In Teal. Ett tealfärgat skimmerlack med bra formula. Mina Claudia-lack kommer från Gekås där de kostar 10 kr styck, ett mycket bra pris. Dock såg jag att min lokala ICA Kvantum sålde dem för 59 kr (!) flaskan och DET ska ni inte ge för dem! Visst är de helt okej lack, men det finns gränser på överpriser. In Teal är i alla fall en riktigt trevlig färg som jag trivdes i. Två lager och okej torktid. Att det är lite kladdigt målat beror endast på mig och inte lacket. 

Formula: 7 av 10
Färg: 7 av 104 kommentarer:

Fröken Nilsson sa...

In Teal tror jag att jag oxå har! Snygg :)

Lela sa...

In Teal är ett snyggt lack men jag håller med dig, inte 59 kronor flaskan snyggt.

Lackert sa...

Snyggt! Har åxå sett det i nån affär för 40-50 kr och när man brukar köpa för en tia på Gekås så känns det inte så billigt

Anneli Bergman sa...

Snyggt! Ja tycker om Claudias lack! :)