söndag 19 januari 2014

Tema: 5 Lack 14 Manikyrer

I september hade Helena på Lacky Corner ett tema som hon kallade 5 Lack, 14 Manikyrer. Det var så himla roligt att följa och jag önskade att jag  hade kunnat vara med då! Men bättre sent än aldrig, jag kollade med Helena om jag fick låna hennes idé och sagt och gjort. Nu tänker jag köra temat de kommande två veckorna! Vill någon hänga på är det självklart okej :)

Jag tänkte presentera reglerna och lacken jag valt idag, och sedan publicera den första manikyren i morgon. Syftet med det hela är att visa att man inte behöver så många lack för kunna variera sig. Lite fantasi och enkla verktyg kommer man långt på! Jag kommer alltså de följande två veckorna visa varierande manikyrer där jag endast får använda de fem lack jag valt ut och mina nailart-grejer, såsom dottingtools, tejp, svampar och dylikt. Jag kommer visa lacken på egen hand endast igång per lack.


Lacken jag valt är: OPI - My Favorite Ornament, Zoya - Anja, Kiko - 362, HM - Blue My Mind och IsaDora - Combat Khaki. Inget av dessa lack är visade på min blogg tidigare. Jag ville ha ganska vanliga färger som många kan relatera till och mestadels krämlack. My Favorite Ornament är ett glitterlack som även går att få opakt på egen hand. Jag ville också ha olika märken för att få större variation.

Jag hoppas ni är lika nyfikna som jag på hur detta ska sluta, och att ni fortsätter kika in för att kolla hur det går!

4 kommentarer:

Little Miss Nailpolish sa...

Kul! Älskar BMM!!

Fröken Nilsson sa...

Spännande :) ska hålla koll här ;)

MY NAIL UTOPIA sa...

Vad kul! Det ska bli spännande att se vad du hittar på!

Helena / Lacky Corner sa...

Här ska läsas ikapp minsann! Ska bli kul att se vad du hittade på för något. Gillar lacken du valt att arbeta med :)