lördag 11 januari 2014

Billiga Veckan: La Femme Beauty - Mirage

Det värsta med La Femme Beautys lack är att texten på etiketten försvinner på ett kick. Redan i påsen hem från affären har det mesta skavts av. Men efter lite googling kom jag fram till att detta lack heter Mirage. Ett blått glitterlack i tunn blå bas. La Femme Beauty-lacken köper jag på City Gross där man får 3 st för 49 kr. I början gillade jag de inte alls, men efter att ha testet ett antal flaskor har jag nu ändrat uppfattning.


På sista tiden har jag börjat älska att lägga glitterlack på naken nagel med endast baslack. Jag tycker det är skitsnyggt med ett glittrigt lack där nageln lyser igenom lite! Lagom effektfullt och harmoniskt. Tillräckligt glittrigt för Sparkly Saturday i alla fall :) Mirage krävde tre lager för att bli som på bilden. Föredrar man underkläder räcker det nog med två. Något kladdig är den, men torktiden är okej. Färgen blev lite för babyblå för min smak, hade önskat att glittren var något färgstarkare.  

Formula: 6 av 10
Färg: 5 av 10


5 kommentarer:

Ann-Sofie/Colour it sa...

Läckert glitterlack, jag har ett likadant i rosa. Jag föredrar det nog med underkläder, men det är kul att variera sig. :-)

Gelic sa...

Snyggt, jag håller med dig om att jag verkligen gillar när det är glitter i en genomskinlig bas och sen täcker man nageln med detta. Köpte 3-4 stycken av vad jag tror var la femme nyss, ska bli spännande att testa. Dock fanns det inga glitter som detta då.

Lela sa...

Inte så tokigt. Kände nog dock att det kanske var fel årstid för detta lacket. Inte ofta jag känner så men just denna gången gjorde jag det.

Lela sa...

Inte så tokigt. Kände nog dock att det kanske var fel årstid för detta lacket. Inte ofta jag känner så men just denna gången gjorde jag det.

Amelia sa...

Snygg färg tycker jag! Men jag skulle nog behöva underkläder, även om det är ibland är snyggt när nageln skiner igenom så har mina naglar blivit så missfärgade att lacket nog skulle bli grönt på mig haha :) Kul att du var med! :D