söndag 12 januari 2014

NailArt Sunday

Idag har vi fria händer på NailArt Sunday, men jag har valt att använda lack från temat jag haft senaste dagarna, Billiga Veckan. När jag swatchade HM - Mad Lilac och Nordic Cap - NP18 och såg flaskorna bredvid varann blev jag lite förälskad i färgkombon. Mörklila och gulorange är ju inte en kombination som dyker upp i huvudet direkt. Men jag var tvungen att testa dem båda som bas i lite nailart med prickar!Jag ber om ursäkt för mina torra nagelband.
 Det går banne mig inte att få bukt på dem, hur mycket jag än smörjer! 

Visst är färgkombon helt underbar? Jag älskade att bära dessa manikyrer, riktigt läckra! Kommer garanterat göra något med dessa färger igen, kanske med något annat än prickar nästa gång. 

Vilken gillar ni bäst? 

7 kommentarer:

Fröken Nilsson sa...

Prickar är alltid snyggt o dessa kombos blev verkligen najs :)
Testa o oljebada naglarna i en del mandelolja, en del sesamolja, en del olivolja, mina blir supermjuka....

AnnKicki´s sa...

Rolig kombo, gillart.
Skönt att jag inte är ensam om torra nagelband. Jag använder oftast bara Mandel el Arganolja.

Ann-Sofie/Colour it sa...

Läckert med dotticures. Ja du torra nagelband är vanligt nu på vintern. Men det är bara att vara konsekvent och ihärdig. Olja är bra, absolut, sen kan du smörja med handkräm först, på med olja på nagelbanden efter det och sen på med bomullhandskar under natten, med värmen så verkar det ännu bättre. :-)

Helena / Lacky Corner sa...

Fina prickar! Jag gillar den med ljus bas bäst :)

Lela sa...

Den med gul bas gillade jag bäst:)

Botanisera lite bland babyhyllorna på apoteket. Där finns gott om väldigt feta, tjocka och hudvänliga krämer som är bra mot just torr och känslig hy.

My Nail Polish Online sa...

Fin kombination! Jag gillar också den med gul bas bäst :)

Lackert sa...

Gillar prickar :) Kan ju säga att mina nagelband och naglar åxå är jätte torra men försöker smörja så mycket som möjligt