torsdag 13 mars 2014

OPI - Mauve-Lous Memories

När blir lack för gamla för att få uppmärksamhet? Aldrig skulle jag säga, men alla kan ju inte tycka lika. Mauve-Lous Memories som jag visar idag släpptes för 8 år sedan, alltså 2006! Det hade jag ingen aning om när jag klickade hem det, jag var bara ute efter den nyansen vid tillfället. Men när jag lackade blev jag nyfiken på historien bakom lacket och googlade. Det tillhör en kollektion som OPI släppte i samband med deras 25-årsjubileum, vilket också förklarar namnet!


Gammal eller ej, nyansen funkar fint än idag.  Jag tänkte faktiskt vara med på Emmas Pink Thursday, det var väldigt länge sedan! Färgen är gammelrosa med lite skimmer i och fin glans. Två lager flyter på bra och torkar snabbt. Jag gillar verkligen det här lacket, det är en superstilig rosa som funkar jämt. Fast den är så gammal är jag glad att jag har den i samlingen! 

Formula: 9 av 10
Färg: 7 av 105 kommentarer:

Helena / Lacky Corner sa...

Jag tycker det är kul att se dom lite äldre lacken som blivit lite bortglömda. Nu var väl inte där här något som jag hoppar av glädje av, men kul att se ändå.

Lela sa...

En väldigt snygg rosa. Bevisar bara att nytt inte alltid är bäst;)

Nailtastic sa...

Jag älskar att se gamla lack, de nya som släpps blir ju ibland lite sönderjatade. :-) Jag faller kanske inte för den rosa nyansen på detta, men det är ändå kul att se.

Emma sa...

Kul att du hängde på igår och snyggt lack :)

Nästa vecka är det utmaning igen då med temat cirkus hoppas du hänger på:)

Lackert sa...

Fin rosa nyans, dom gamla godingarna behöver åxå få komma fram i bland :)